2016

 

 

Britisk mester Kevin Suenson frasiger sig deltagelse i FDM Sport

 

 

FDMs nye racerserie for 2016 har allerede inden sæsonstarten vist sig som en kæmpe succes, og FDM Sport har meldt alle sæder udsolgt i de tyve nye danskbyggede Aquila Synergy-racere, som serien benytter sig af.
Faktisk skulle der have været 21 deltagere til de første løb, men onde rygter kom en af deltagerne i forkøbet. Den britiske mester i OSS-serien 2015, Kevin Suenson skulle have kæmpet med i den nye danske talentserie i 2016. Han har bare den ulempe, at han er søn af konstruktøren og producenten Dan Suenson, manden bag Aquila. Det familiebånd førte flere uger før sæsonstarten til et rygte blandt de øvrige deltagere om at Kevin Suenson skulle køre i sin egen bil.
 

Det strider mod det koncept, der ligger til grund for hele serien: Kort fortalt går det ud på, at deltagerne lejer en bil for en hel sæson hvorefter FDM Sport tager sig af alt andet end det at køre den. Bilen er imellem løbene i FDM Sports varetægt, og hele konceptet er tilrettelagt efter at de unge talenter i serien kan fokusere på at køre uden at tænke på bilen.